Dag 5

Vandaag weer apart gegeten, net als gisteren zonder vleesvervangers.

Ontbijt

Het ontbijt vandaag is een variatie op het muesli-ontbijt van dag 2 met kwark en yoghurt, waarbij de muesli is vervangen door Bran-flakes. Als fruit was er kersen,  blauwe bessen en granaatappel (alle uit de diepvries) en een stuk peer. het ontbijt was 295 kcal.



Wat een gemak is diepvriesfruit. Een paar pakken en je kunt iedere dag je eten een ander smaakje geven. Bran flakes zijn het gezonde broertje van Cornflakes en gemaakt van volkoren tarwe en tarwezemelen. Omdat ze wat steviger zijn kunnen ze ook goed worden gecombineerd met Yoghurt en/of kwark.

Lunch

Het is weer kliekjesdag maar ik klaag niet. Er was nog wat Rendang over, die werd gecombineerd met een gebakken eitje. totaal 400 kcal.

Naast het gebakken eitje ook wat Atjar erbij gedaan voor de frisse noot. Net als gisteren een smaakvol gerecht.

Diner

Vanwege het koude weer stond er zuurkool op het menu. De zuurkool werd bereid als ovenschotel, met paddenstoelen als vleesvervanger, noten voor een crunch, brie en appel in de vulling en een beetje 30+ kaas op de top. Mijn portie was 415 kcal.


Zuurkool en paddenstoelen (kastanje champignons en Shii-take) laten zich goed combineren met de zuurkool en de kaas. Het smaakte lekker maar wel heel anders dan de traditionele zuurkoolstamppot met jus en worst.

Tussendoortjes

Ook vandaag wezen sporten bij Fitsportland. Maar nu na het trainen een eigengemaakte eiwitshake gedronken, gemaakt van eiwitpoeder, magere melk, zoetstof en cacao. Ook een appel en mandarijnen gegeten. 's Avonds nog een schaaltje Melkunie protein kwark gegeten. Niet eerder gehad, maar het was in de aanbieding dus een mooi moment om dit product eens te proberen. Ik vond het erg lekker, alhoewel het mondgevoel meer yoghurt dan kwark was.



Reacties