Ontbijt
Mijn ontbijt zal een beetje veranderen tijdens de challenge. Nu eet ik twee keer per week:
· havermoutpap met appel en rozijnen
· yoghurt met kwark met daarin fruit en muesli, Brand flakes of weetabix
· Hüttenkase met daarin tomaat, augurk en een plakje ham, daarbij 2 geroosterde boterhammen
· En één keer in de week Brinta gemaakt met magere melk.
Lunch
Meestal een volkoren boterham, een broodje, vaak met vleeswaar en een bakje sla met een magere dressing.
Maar soms koken we met opzet wat te veel om dat de volgende dag als lunch te kunnen eten.
Diner
Vegetarische voorbeelden
vaak pasta, noedels of rijstgerechten, die bonen bevatten. Vaak ook vleesvervangers zoals de kipstuckjes of groenteschijven. Mijn favoriet zijn Falafel balletjes.
Niet vegetarische voorbeelden
Een stamppot met een rookworst, of kalkoenfilet met aardappels en groente. De keuze is reuze.
Tussendoortjes
Natuurlijk fruit, maar ook snoepjes of Sultana koekjes.
Reacties
Een reactie posten